Hirdetések

Évközi 17. vasárnap

  • A hétre több napra is lehet szentmisére adakozni.
  • Hétfőn folytatódik és még a héten tart a plébániai napközi a hittanos gyermekek számára. Hétfőn reggel 8. órától lesz a gyülekező, 9-kor kezdődik a program.
  • Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz.
  • Szombaton reggel első szombati Fatimai ájtatosságot Reggel ¾ 8-tól rózsafüzér lesz, elmélkedéssel. Fél 9-től ünnepi szentmise lesz szentbeszéddel. ¾ 8-tól gyóntatás lesz.
  • Tudatjuk a Kedves Hívekkel, hogy Dr. Ternyák Csaba érsek úr rendeletére a sárospataki plébánián augusztus 1-el személyi változások történnek. Érsek atya Kecskés Attila plébánost felmentette a sárospataki plébánia vezetésétől, és elhelyezte a tolcsvai plébániára. Így a plébános atya továbbra is a sárospataki esperesi kerületben fog szolgálni, illetve továbbra is Abaúj-Zemplén főesperese marad. A sárospataki plébánia új plébánosa Bereczkei Miklós esperes úr lesz, aki Tiszafüredről érkezik hozzánk. További személyi változás, hogy a sárospataki plébániára kerül kápláni beosztásba Vadász László tisztelendő úr. Így a plébánost a továbbiakban két káplán segíti majd. Imádkozzunk a személyi változásban érintett atyákért! Fogadjuk szeretettel az érkező új plébánost, és káplánt.