Hirdetések

Évközi 16. vasárnap

  • „Boldogok az irgalmasok, mert ők irgalmat nyernek.” Mt 5,7  jeligével   július 25. és 31. között Krakkóban rendezik az   Ifjúsági Világtalálkozót, melyre Zsuzsa nővér vezetésével Sárospatakról is elutazik az Antiochia közösség  néhány  tagja..  Az ifjúsági világtalálkozó a Katolikus Egyház által szervezett nemzetközi esemény, amelyre a világ minden tájáról érkeznek a fiatalok. A két- illetve háromévente megrendezett rendezvény középpontjában a Szentatyával való találkozás áll. Az ifjúsági világtalálkozók története 1984 virágvasárnapjáig nyúlik vissza, amikor II. János Pál pápa Rómába hívta a fiatalokat, hogy együtt ünnepeljék a megváltás évének lezárását. Kérjük a kedves testvéreket imáikkal támogassák   ezt   a rendezvényt.
  • Az irgalmasság évében áprilistól októberig 1-1 hónapot szentelünk az irgalmasság 7 testi és lelki cselekedetei megismerésének és követésének. Július hónapban a „BEFOGADNI A VÁNDOROKAT” és a „MEGVIGASZTALNI A SZOMORÚAKAT” cselekedetekre fordítsuk figyelmünket.
  • A jövő héten és az azt követő nyári napokon még vannak szabad misehelyek. Ne feledkezzünk meg élő és elhunyt szeretteinkért a legszentebb imát felajánlani.